Aloitin uuden RKC:n, koska siskoni poisti vahingossa Hopeatarhan. Tervetuloa seuraamaan Helmimeren tarinaa! :D

 

rkc1-8.jpg picture by makkara

Helmimerellä, kuten monella muullakin suurella yhteiskunnalla on oma synnyintarinansa. Tarun mukaan jumalatar nimeltä Veera viskaisi ihmeen maahan, jolloin syntyi kaunis yhteiskunta, Helmimeri.

Useat uskovat taruun, mutta jotkut ovat epäileviä. Veeralla on oma temppelinsä, jossa miltei kaikki asukkaat käyvät rukoilemassa.

 

rkc2-41.jpg picture by makkara

Helmimeri on saanut kokea kovia. Edellisen kuninkaan aikana maalla oli kauhea sota, joka päättyi siihen että vain muutama perhe jäi asumaan Helmimerelle. Nykyinen kuningaspari osaa varmasti kasvattaa Helmimeren yhteiskunnan takaisin entiseen tilaansa.

rkc3-7.jpg picture by makkara

Isabella Helmitorni on uusi kuningatar. Hän pitää rehellisyydestä, ystävällisyydestä ja rauhallisuudesta. Juuri sellainen hän itsekkin on. Isabellalle olisi tärkeää, ettei Helmimeren ja muiden kylien välille syttyisi sotia enää koskaan. Hänen perheensä sai kokea kovia sodan aikana. Isabellan vanhemmat nimittäin menettivät henkensä sodan aikana.

rkc4-7.jpg picture by makkara

Sebastian Helmitorni taas on kuningas. Hän oli ainut ehdokas kuninkaaksi, koska kukaan muu ei halunnut tuntea syylisyyttä jos kylää kohtaa taas sota. Sebastian on kuitenkin tehnyt lupauksen, jonka mukaan Helmimereä ei enää koskaan kohtaa sellainen tuho, minkä sota teki. Sebastian on rehellinen ja ystävällinen kaikille.

rkc5-7.jpg picture by makkara

Tässä on Helmitornien komea linna, jossa kuningasparin on hyvä tehdä päätöksiä maansa puolesta.

rkc6-6.jpg picture by makkara

Paroniperhe näkyy tässä kuvassa. Heidän perheensä onni on järkkynnyt pahasti.

rkc7-7.jpg picture by makkara

Joonatan Kultaruusu on väkivaltainen ja äkkipikainen. Hän ei epäröi antaa nyrkin heilua jos siltä tuntuu. Tämä kaikki johtuu Joonatanin vaikeasta menneisyydestä. Hän menetti rakkaan siskonsa Helmimeren sodassa. Siskon menetys teki hänestä hiljaisen ja syrjäänvetäytyneen.

rkc8-7.jpg picture by makkara

Helena Kultaruusu joutuu usein aina miehensä nyrkin uhriksi. Hän on ujo ja surullinen, koska hänen avioliittonsa ei ole onnellinen. Joskus Helena onnistuu rauhoittamaan Joonatanin. Silloin hän uskoo, että onni joka on kestänyt vasta hetken on ikuinen.

rkc9-8.jpg picture by makkara

Iiris Kultaruusukin on saanut nyrkistä, yhden kerran. Hän kun on vihainen isälleen siitä, ettei tämä asettunut kuningasehdokkaaksi. Iirikselle olisi kaikkein tärkeintä, että heidän perheensä olisi kuningasperhe, ja hallitsisi aina. Iiris on itsepäinen ja suuttuu helposti.

rkc10-7.jpg picture by makkara

Oskari Kultaruusu on vasta niin pieni, että hänestä ei ole paljon kerrottavaa.

rkc11-7.jpg picture by makkara

Tässä Kultaruusujen hieno palatsi.

rkc12-8.jpg picture by makkara

Herttuatar Aurora Sotatorni. Hänen avioliittonsa on myös onnellinen. Auroralla on paljon ystäviä, sillä hän on sosiaallinen ja hyvä puhumaan ihmisten kanssa. Nainen on myös aina sanavalmis ja pirteä. Melko täydellinen ystävä siis.

rkc13-7.jpg picture by makkara

Vilhelm Sotatorni oli kuolla sodassa. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt, vaan Vilhelm saatiin kuin ihmeen kaupalla paranemaan. Kauan siinä tosin kesti. Hän on rohkea ja epäitsekäs mies. Ei vielä tiedetä, onko sota jättänyt mitään jälkiä häneen...

rkc14-7.jpg picture by makkara

Tässä Sotatornien linna.

rkc15-7.jpg picture by makkara

Toinen kauppiasperhe on Kurakenkä. Ilari on vahvin mies koko kylässä. Se johtuu siitä, että hän harrastaa paljon kaikkea ja tekee paljon kaikkea. Hän on iloinen, mutta joskus hän saattaa heittäytyä ylimieliseksi vahvuutensa vuoksi.

rkc16-7.jpg picture by makkara

Iines Kurakenkä on hänen vaimonsa, miehensä täydellinen vastakohta. Hän on heikko ja hoikka, mutta lastenhoidossa loistava. Hän on hyvin ujo ja syrjäänvetäytynyt.

Heidän poikansa on Ilari Kurakenkä.

rkc17-7.jpg picture by makkara

Tässä heidän puotinsa.

rkc18-7.jpg picture by makkara

Hannu Kivilaatta omistaa toisen kaupan, eli hänkin on kauppias. Hannu on huumorintajuton, mutta osaa palvella hyvin aatelisasiakkaita. Niitä hänen kaupassaan kulkeekin enemmän. Talonpoikasasiakkaita ei sitten kuulukkaan niin paljon.

rkc19-7.jpg picture by makkara

Hanna Kivilaatta tulee toimeen muiden naisten kanssa. Hän on toisiksi ystävällisin nainen Helmimeren mailla. Hanna kalastaa ja tekee muitakin asioita, mitä miehet yleensä tekevät. Hän on muutenkin melko miehekäs.

rkc20-7.jpg picture by makkara

Emma Kivilaatta ihastuu helposti, yleensä ikäistään vanhempiin. Tällä hetkellä hän on pihkassa itse kuninkaaseen, joka ei vielä tiedä sitä. Emman entiset ihastukset ovat loppuneet lyhyen...

Aleksi Kivilaatta pitää siskoaan hulluna, kun Emma ihastuu ikäistään vanhempiin. Aleksille perheen maine on tärkeää, ja hän pyrkiikin näyttämään perheestä ystävilleen aina sen hyvän puolen.

rkc21-7.jpg picture by makkara

Ari Kivilaatta on pieni poika, joka harrastaa paljon kalastusta. Päivät hänellä kuluvat metsässä seikkaillen.

rkc22-7.jpg picture by makkara

Tässä on Kivilaattojen puoti.

rkc23-6.jpg picture by makkara

Kaija Puuparvi kuuluu ainoaan talonpoikaperheeseen. Hän on välittää kovasti hygienista, ja on kylän pahin juorukello. Muutenkin hän on kamala hössöttäjä. Kaijalle myös ulkonäkö on tärkeää.

rkc24-6.jpg picture by makkara

Kalle Puuparvi haluaisi kovasti lapsia, mutta ei melkein ikinä saa suunvuoroa. Hän hieman pelkää vaimoaan, joka hössöttää kamalasti. Kalle itse on rauhallinen ja asiallinen. Häntä ei ikinä nähdä tekemässä mitään kiellettyä.

rkc25-6.jpg picture by makkara

Tässä Puuparvien talo.

 

Mitäs piditte? Kommentia toivon, niin kuin aina :) Yritin saada kattavamman esittelyn kuin Hopeatarhassa. Hahmot käyvät säännöllisin väliajoin jumalatar Veeran temppellisä :)